top of page
brodal_07.jpg

Om Brodal

Kontaktoplysninger

Brodal

Gestenvej 41

6600 Vejen

 

Tlf +45 31 700 112

Mail: Brodal.vejen@gmail.com  

 

Hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så indtal gerne en besked og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at sende en sms.

  • Facebook - sorte cirkel

Om Brodal

Brodal drives i dag af Dorte og Jan. På Brodal har vi udlejning af værelser, hovedsagelig baseret på langtidsleje til lokale firmaer og udefrakommende håndværkere og konsulenter.

Vi overtog Brodal efter Dortes forældre, Gerda og Holger, i starten af 2019. Ud over selv at bo på Brodal, drev Gerda og Holger Brodal, som et sted hvor lokale holdt deres fester i de dejlige omgivelser. Gerda stod for at lave maden og servere den for de altid glade og tilfredse gæster. Holger sørgede for at Brodal altid var indbydende, hvor alt var vedligeholdt i bedste stil og altid med nyrevet grus!

I år 1999 var værelsesbygningen færdigbygget af Holger, så gæster og udefrakommende kunne få et værelse ifm. ophold af kortere eller længerevarende ophold. Lige siden har mange haft glæde af de dejlige værelser ifm. deres overnatninger.

Holger har stadig sin daglige gang på Brodal i en alder af + 80 år. Han er uundværlig for stedet og for Dorte og Jan.

Jan driver sin køreskole ”Quvang Køreskole”, der er en velbesøgt køreskole i Vejen. I hovedbygningen blev der etableret teorilokale til formålet i år 2020.

Dorte har sin klinik med Akupunktur, hypnose og livsstil, der har haft til huse på Brodal siden år 1999. Folk kommer langvejs fra for at nyde godt af Dortes altid venlige og imødekommende person, hun har skabt et godt ry med hendes mange positive resultater igennem alle årene.

3.jpg
Dorte g.png
bottom of page